sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Vahan Lontoota

Matkalla Lontooseen.

Otin eilen kuvia enimmakseen silla omalla kamerallani, joten nyt mulla on vaan muutama nayttaa mita silla toisella kameralla otin :)

Eli tosiaan lahdettiin Hastingsista yheksan aikaan aamulla junalla kohti Lontoota. Jossain vaiheessa piti vaihtaa bussiin joka vei meidat toiselle asemalle, josta taas matka jatkui junalla, koska junaraiteet on poikki jossain kohdin.

Paiva oli aivan taydellinen. Asteita oli ehka n. 15?, aurinko porotti taydelta tuutilta ja takki oli todellakin aivan liikaa, se piti heti tunkea reppuun. Tuntui kasittamattomalta etta nyt on vasta maaliskuu!
Ooh. Naen sen ekaa kertaa! Akkia kamera esiin!












Kaytiin ihan mainiossa japanilaisessa ravintolassa, Benihanassa. Hintataso ei ollut hirvittava, vaikka paikka naytti todella tasokkaalta ja kaikki kokattiin suoraan silmiemme edessa (paitsi N:n kanasalaatti ja R:n sushit). Aivan mahtava kokemus! Pakko loytaa Helsingistakin tuollainen paikka, joskus oon telkkarissa nahnyt ja aina miettinyt etta pitaisi paasta kokemaan :)

Kiertelimme tietysti kauppoja ja matkamuistomyymaloita. Oon ostanut kasan kraasaa tuliaisiksi (tanaankin kavin taalla Hastingsissa ostamassa lisaa! :D) enka ees uskalla miettia paljonko kulutin rahaa. Itselleni ostin mm. kasilaukun, pari kangaskassia, pari toppia ja I <3 London -hupparin. Olis ollut mahtavaa kayda jossain museossa, mutta eihan siina mitaan sellaista ehtinyt. Oon onnellinen jo pelkastaan siita etta paasi nakemaan Big Benin + yhteiskuvaan :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti