keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Vasyneita mietelmia

Hello!

Oon ollut aika vasynyt, etenkin aamuisin. Viime viikko meni ihan helposti, vaikka olen normaalisti todella aamu-uninen eika meinaa millaan jaksaa nousta sangysta ylos. Nyt iltaisin vasyttaa jo kahdeksan aikaan, mika on ennenkuulumatonta! Onneksi viikko on jo puolessa. Aiomme menna perjantaina luokkakavereiden kanssa ulos syomaan ja vaihtamaan kuulumisia.

Toissa on sujunut ihan mukavasti, kunhan vaan saisi tehda vahan enemman. Olen nyt saanut kolme tai nelja kertaa tehda aamupesut itsenaisesti (nama asukkaat kuitenkin olleet osaksi omatoimisia, pesseet hampaansa itse jne.)

Alan olla mestari vuoteiden petaamisessa!

Tulee kysyttya hoitajilta sen kymmenen kertaa paivassa, etta voinko auttaa jotenkin, usein vastaus on ettei tarvitse. Turhauttavaa, kun tietaa osaavansa hommat mutta ei anneta nayttaa sita. Se on myos aika huvittavaa kun pari kertaa tullut kysymys tyyliin "can you feed mrs. X?", tai "do you know how to do this?" Siis mita? Miksen muka voisi / osaisi? :D Tietenkin silloin on eri asia kun en tieda missa joku tarvittava asia on, mutta osaanhan ma kysya apua.

On taas tullut huomattua, miten eri hoitajilla on niin erilaiset tavat tehda asioita. Kun teen jonkun asian niin kuin edellinen hoitaja on sen tehnyt, niin seuraava voikin sanoa "Oh no no... like this!"
Jotkut hoitajat tekee asiat kunnolla ja puhuu asiakkaalle, kun toiset vaan yrittaa tehda nopeesti ja vahan sinne pain. En kylla sita sano, etta joku hoitaja tuolla olisi huono tai jotain, koska kylla ne kaikki on omalla tavallaan hyvia.






Eilen oli taas ihan loistava kesakeli. Kaytiin rannalla ja mietin ihan tosissani jopa uimaan menoa, laitoin bikinitkin paalle. Eipa sita kuitenkaan kehdannut menna. Rannalla oli aika paljon porukkaa. Kavin kuitenkin ihan pikaisesti kahlaamassa ja N otti muutaman kuvankin.Vesi oli _jaatavaa_.



Red Bull Silver on tosi hyvaa, miksei sita saa Suomesta? Ihan epista! 


Summer is here!




Puiston penkeissa on omistusteksteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti