maanantai 7. huhtikuuta 2014

Time is running out

Tanaan voi jo sitten sanoa, etta ensi viikolla kotiin!

Viikonloppu meni hyvin. Kavimme italialaisessa ravintolassa syomassa perjantaina. Lauantaina kavimme mm. pelihallissa vahan tuhlaamassa kolikoita, jotkut voittivat pehmoleluja ja A voitti kahesti kolikkopelista 5 punnan setelin ja jotain pelilipukkeita(?) joita itsekin loysin jostain lojumasta. Ihan mukavaa, mutta koukuttavaa ajanvietetta! :D


S!mply !tal!an - alkupala, joka sisalsi herkkusienia ja juustoa 



Spagettia merenelavilla. Hilliton annos, jai varmaan puolet spagetista syomatta.



Sopii sita hymyilla vaikkei mitaan voittaiskaan.


 
 
Porukan vanhus.



Musta rakennus edessa on taidegalleria, taustalla nakyy East Hill.



East Hill Lift







Fishermen's Museumista, jossa kavin eilen.


Tanaan mulla ja L:lla on iltavuoro, joka alkaa kahdelta. Kuntoutussuunnitelman tekeminen ahdistaa edelleen, yritan kovasti saada jotain tekstia aikaiseksi, tosi hankalalta tuntuu, mutta kylla kaikesta varmaan selvitaan.

En olis uskonu etta taalla oleminen on niin helppoa, eika se ikavakaan niin pahalta tunnu kuin mita olisi kuvitellut. Lauantaina oli ehka vaikeinta, kun mulla ja miesystavallani oli vuosipaiva eika paassyt edes skypettamaan. Puhuttiin vahan aikaa puhelimessa, mutta yhteydet ovat aivan surkeat, puhe patkii ja kuuluu muutenkin huonosti.

Suomesta on ikava eniten miesystavan lisaksi meian kissoja, suomalaista hanavetta, omaa sankya ja suihkua, kavereita, Taffelin juustonaksuja :D, Salkkareita ja muita telkkariohjelmia, vahan jopa koulua!

1 kommentti: